Google Analytics Gedragsstroom

De laatste keer dat ik Google Analytics controleerde voor mijn website viel het me op dat er vanaf een vreemde site www.traffic2cash.xyz veel verkeer naar mijn website kwam. Het blijkt een onschadelijke spam verwijzing naar een site te zijn die e-mail adressen verzameld om zo nog meer spam te kunnen sturen. Wees gewaarschuwd: Als je op die site komt geef dan niet je e-mail adres op!

Ok, je wilt dus dit verkeer uit de Google Analytics rapportages filteren omdat dat dit soort verkeer je Google Analytics cijfers vertroebelt.

Add a comment
Weebly.com logo

Zo zit het proces voor het maken van een gratis blog met Weebly.com in elkaar

In mijn vorige berichten heb ik al Blogger en WordPress onder de loep genomen. Deze keer laat ik zien hoe eenvoudig het is om een website met blog op Weebly.com te maken. Dit is dus geen beschrijving van alle mogelijkheden van Weebly maar het moet je een eerste indruk geven van de mogelijkheden. We gaan hier dus net even verder dan een simpele beschrijving van de features zoals op de homepage van Weebly.com is aangegeven.

Add a comment

Blogger.com logo google+

Op deze makkelijke manier maak je een blog met Blogger.com

In deze post laat ik je zien hoe makkelijk het is een volledig gratis blog op te zetten met Blogger.com van Google. Je krijgt ook direct de eerste indruk over de mogelijkheden om de template te veranderen en instellingen te wijzigen. De enige voorwaarde voor het maken van een Blogger.com blog is dat je een google account hebt.

Als je geen google-account hebt maak die dan eerst aan via de link maak een google-account.

Ga vervolgens naar Blogger.com om de titel en 

Add a comment
Start gratis blog Wordpress.com

Zo maak je zelf een gratis blog in 5 minuten en plaats je direct je eerste blog post

Bloggen kan op verschillende manieren. Je kunt je als een gebruiker aanmelden bij een bestaande blog en daar artikelen toevoegen. Maar veel leuker is als je een eigen blog hebt. Hier zal ik uitleggen hoe je eenvoudig een gratis Wordpress blog kan maken en in 5 minuten je eerste blog artikel hebt gepost.

Add a comment