Business Analyse

Na een jarenlange succesvolle carrière als consultant bij een van de grootste IT dienstverleners van Europa is door René Verboon de stap gezet naar een eigen onderneming. Verboon IT Consulting bedient voornamelijk de financiële sector in Nederland. Enkele recente opdrachten zijn uitgevoerd voor aansprekende bedrijven zoals: ING, The Royal Bank of Scotland, Equens, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, ABN Amro en Rabobank

Agile Ontwikkeling

Verboon IT Consulting is gespecialiseerd in de informatieanalyse van complexe bedrijfstoepassingen en bedrijfskritische systemen. Door gebruik te maken van bewezen methodieken en beschikbare technologieën worden applicatie ontwikkelingstrajecten met een uitbestedingscomponent succesvol gerealiseerd. Het gecontroleerde en beheerste verloop van het IT project is daarmee de basis om de verandering voor de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verboon Responsive Website

Responsive Website

Snel, flexibel en doelgericht. Uiteraard responsive op desktop, laptop en mobile devices.Uit te breiden met responsive webshop. Inclusief keuze uit online betalingsmodules zoals iDEAL, Creditcard, PayPal en verzendingsmogelijkheden zoals PostNL en DHL

Oplevering software pakket

Verboon IT Consulting is sinds 2006 actief als onafhankelijke dienstverlener in de IT.

Missie statement:

“Toegevoegde waarde leveren in Agile projecten op het gebied van Business Analyse, Requirements Management en Agile Project Management door het toepassen van SCRUM”

René Verboon is een ervaren IT-professional en een bewezen betrouwbare partner in IT-projecten. Met zijn pragmatische insteek en brede inzetbaarheid werkt René zich snel in op nieuwe opdrachten. Zijn passie is om voor de business toegevoegde waarde te leveren vanuit een regievoerende rol op het gebied van Business- en Informatie analyse in complexe en bedrijfskritische omgevingen. Hierbij zorgt hij ervoor dat een stabiele brug ontstaat tussen Business en IT. Hij neemt een leidende rol in de SCRUM transitie van teams in Agile projecten en is ook goed in staat om de Scrum Master rol te vervullen.

Het gecontroleerde en gestructureerde verloop van het project is daarmee de basis om de verandering voor de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De persoon

Rene Verboon

Rene Verboon

Eigenaar
reneverboon@gmail.com

De techniek

responsive website Rene Verboon

Deze website is een voorbeeld van de mogelijkheden die responsive websites bieden. Op een PC of laptop kunt u eenvoudig de responsive eigenschappen van deze site bekijken door de browser te verkleinen. Blader door de verschillende menu's en beleef de responsive website!